Елизабет Мос в актьорския състав на „The Kitchen“

20. 03. 2018 г.
Елизабет Мос в актьорския състав на „The Kitchen“Елизабет Мос ще се присъедини към Мелиса Маккарти и Тифани Хадиш ("Keanu") за снимките на мафиотската драма "Кухнята" („The Kitchen“). Сценаристката на „Бандата от Комптън“ и „Кръвен бащаАндреа Бърлоф ще режисира филма по свой сценарий, базиран на поредицата комикси на DC. Продуцент заедно с Бърлоф ще бъде Майкъл Де Лука („Социалната мрежа“) под лейбъла New Line Cinema.

Вижте повече за проекта в наш предишен материал. „The Kitchen“ е класически гангстерски филм, който разказва за група ирландски мафиоти, които са заловени от ФБР и попадат зад решетките. Тогава изгрява звездата на техните съпруги. Те поемат „бизнеса“ и се превръщат в най-безмилостните и могъщи гангстери през 70-те години в печално известния квартал „Кухнята на ада“. Мос ще е в ролята на съпругата на тормозещ я мафиот, която приема насилието като част от новия си живот.

Актрисата спечели „Златен глобус“ и „Еми“ за ролята си в сериала „Историята на прислужницата“, чийто втори сезон предстои след  месец (от 26 април) по HBO България. Тя участва и в друг популярен сериал – „Момчетата от Медисън авеню“, както и в отличения със „Златна палма“ филм „Квадратът“, който бе сред хитовете на тазгодишния София Филм Фест.

Предстои да видим Мос в новата екранизация по „Чайка“ на Чехов, където нейни партньорки в адаптацията от Майкъл Майър са Сърша Ронан и Анет Бенинг.
Copyright © 2024 Dir.bg.