Кевин Бейкън и Дейвид Кеп правят свръхестествен трилър

27-03-2018
Кевин Бейкън и Дейвид Кеп правят свръхестествен трилърКевин Бейкън и Дейвид Кеп ще си партнират с Blumhouse за създаването на свръхестествения трилър You Should Have Left. Бейкън ще е в главната роля, а Кеп ще режисира филма по свой сценарий, адаптирайки романа на немския писател Даниел Келман.

Освен като актьор, звездата от „Слийпърс“ ще се изяви и като продуцент, заедно с Джейсън Блъм. Снимките ще започнат по-късно тази година.

Историята, която напомня много на „Сиянието“ на Стeнли Кубрик, разказва за сценарист, който наема къща в Алпите, където се настанява заедно със съпругата и дъщеря си, за да работи спокойно по новата си книга. Скоро обаче той започва да подлудява.

Бейкън и Кеп работиха заедно преди 20 години по психотрилъра „Гласове от мрака“. Кеп е сред най-търсените сценаристи в Холивуд и е автор на хитове като „Джурасик парк“, „Паник стая“, оригиналния „Спайдър-мен“ и предстоящия „Индиана Джоунс 5“.

Blumhouse е компанията, производител на най-страховитите филми за последните години. Сред тях са „Бягай!“, „Честита смърт“, „На парчета“ и излизащият през април „Истина или предизвикателство“.
Copyright © 2024 Dir.bg.