Подготвя се продължение на „Атомна блондинка

13. 04. 2018 г.
Подготвя се продължение на „Атомна блондинка“Няма спор, че Шарлийз Терон ни изненада приятно с ролята си на шпионката Лорейн Броутън, която е истинска смъртоносна машина в „Атомна блондинка“. Експлозивният екшън, режисиран от един от създателите на „Джон Уик“ - Дейвид Лийч, трябваше да постави началото на нова поредица за носителката на „Оскар“. Филмът обаче не успя да взриви боксофиса със спечелените малко над 95 милиона долара.

Надеждите да видим нови филми с фурията Лорейн изглеждаха тотално погребани. До съвсем скоро. Самата Терон обяви, че вече се подготвя продължение на „Атомна блондинка“.

Макар че не постигна мечтания успех, бюджетът на филма бе едва 30 милиона, така че той съвсем не беше провал. Подобна бе ситуацията и с първата част на „Джон Уик“. Тя инкасира приходи от 88 милиона долара при бюджет 20 милиона. Продължението обаче спечели над 171 милиона долара. Нищо чудно подобен сценарий да се повтори и с „Атомна блондинка 2“. Пък и популярността на Терон е далеч по-голяма от тази на позабравения до преди няколко години Киану Рийвс.

Междувременно, съвсем скоро излиза комедията "Tully", в която Терон е в коренно различна роля - тя играе измъчена майка на три деца, която получава изненадваща подкрепа от всеотдайната нова бавачка. Филмът обаче няма да бъде показан в България.
Copyright © 2024 Dir.bg.