Гейбриъл Луна като нов робот-убиец в рестарта на "Терминатор"

14.04.2018 г.
Гейбриъл Луна като нов робот-убиец в рестарта на Във все още неозаглавения проект за ребут-версия на фантастиката "Терминатор", режисирана от Тим Милър ("Дедпул"), 35-годишният тексасец Гейбриъл Луна получи ролята на нов модел терминатор. Засега няма по-подробна информация за модела робот, нито за това, на чия страна ще се сражава той в сценария на Били Рей и Джъстин Роудс, пишещ се по сюжет и персонажи на Джеймс Камерън.

Известни са плановете на Камерън да стартира нова трилогия към франчайза, като вече има съгласието за това на Арнолд Шварценегер. Поредният "Терминатор" би бил неофициално под номер 6.

Заедно с Луна, станал популярен от тв сериала "Агентите на ЩИТ", към актьорския състав се присъедини и ослепителната колумбийка Наталия Рейес (сериала "Кумбия нинджа"). Преди няколко дни бе оповестено, че и мексиканецътк Диего Бонета ("Рок завинаги") ще се снима във филма.

Шварценегер и Линда Хамилтън ще се появят в познатите си роли, а канадската актриса Макензи Дейвис ("Tully") трябва да стане лице на цялата творба, като се превърне в съвременна версия на Сара Конър.
70-годишният Шварценегер се възстановява след сърдечна операция през март и преди два дни пусна кратко видео в Туитър за състоянието си - по думите му, той вече е по-добре, но "not great yet". Бившият губернатор на щата Калифорния седеше край шахматна дъска, която използва, "за да опреснява ума и паметта му", и написа "Продължаваме напред!" ("We are moving forward!").

Продуцент е Камерън, детайли около сюжета не се разкриват. Известно е само това, че с този филм Камерън иска да върне поредицата "на правилния път", като продължи историята от "Тeрминатор 2: Страшният съд" нататък. Проектът се е прицелил в премиерната дата 22 ноември 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.