Ейми Шумър като боксьорка в драматичен проект

17.04 2018 г.
Ейми Шумър като боксьорка в драматичен проектЕйми Шумър, чиято комедия "Диагноза: Секси!" тръгва по българските екрани на 27 април, влиза в още един филм на "Voltage Pictures" - американската компания на френския продуцент Никола Шартие. Проектът, за който съобщава Deadline, е озаглавен "Christy Martin" по името на световната шампионка по бокс от 1993 г. на WBC Кристи Мартин (на снимката), категория полутежка.

Сценарият и режисурата ще бъдат на Катрин Фюжей ("Денят на влюбените", "Новогодишна нощ"), а сюжетът на биографичната спортна драма ще проследи пробива на жена-боксьор през мъжкия свят, постигнала успех, а след това бореща се за живота си след опита на собствения й съпруг и бивш неин треньор да я убие през ноември 2010 г. Преди това тя му е заявила, че ще го напусне, защото се е влюбила в друга жена...

Лентата ще отбележи преход на Шумър от комедия към драма. Предстои да видим как актрисата ще успее да се превъплъти в жена, която никога не се отказва и продължава напред въпреки всички обстоятелства, които са срещу нея.

Ейми Шумър - Кристи Мартин:
Copyright © 2024 Dir.bg.