Джон Литгоу в новата комедия „Late Night”

17. 04. 2018 г.
Джон Литгоу в новата комедия „Late Night”Джон Литгоу, Хю Данси, Рейд Скот и Пол Уолтър Хаузър ще се присъединят към Ема Томпсън и Минди Калинг за снимките на новата комедия „Late Night”. Режисьор е номинираната за „Еми“ канадка Ниша Ганатра (3 епизода от сериала „Transparent”).

Филмът разказва за водеща на вечерно токшоу (Томпсън), която рискува да провали кариерата си, след като уволнява своята първа сценаристка (Калинг), вдъхнала нов живот на шоуто и на личния живот на своята бивша шефка. Самата Калинг, прочула се като актриса и сценарист на сериала „Офисът“, е автор на сценария и ще е сред продуцентите на „Late Night”.

Литгоу наскоро участва в „Беатрис на вечеря“ ("Beatriz at Dinner") със Салма Хайек и „Мис Слоун“ с Джесика Частейн. Той спечели награда „Еми“ за ролята си на Уинстън Чърчил в сериала „Короната“.

Данси е известен от участието си в друг хитов сериал – „Ханибал“, където играе ролята на агента на ФБР Уил Греъм, заедно с Мадс Микелсен като Ханибал Лектър.

Скот предстои да видим в комикс хита „Венъм“ заедно с Том Харди. Той е сред звездите в популярния комедиен сериал „Вице“. Хаузър участва в новия филм на Спайк Лий „BlacKkKlansman“, който ще има премиера на предстоящия фестивал в Кан.
Copyright © 2024 Dir.bg.