През септември започват снимките на "Рамбо" 5

08. 05. 2018 г.
През септември започват снимките на Никога не казвай никога в Холивуд. След като преди няколко години Силвестър Сталоун обяви, че приключва с Джон Рамбо, поне пред камерата, стана ясно, че той ще се завърне към една от коронните си роли. Екшън легендата ще участва в „Рамбо 5“, но засега не е ясно дали ще се заеме и с режисурата.

Мат Сирълник е автор на сценария, заедно със самия Сталоун, а продуцент ще е Ави Лърнър, с когото актьорът работи по поредицата „Непобедимите“.

Според сюжета Джон Рамбо работи в ранчо, близо до мексиканската граница. Негова стара приятелка и мениджър на имота го моли за помощ, след като внучката й изчезва, докато купонясва в Мексико.

Оказва се, че тя е станала жертва на секс трафик, организиран от един от най-жестоките местни картели. Рамбо моментално ще се заеме да му разкаже играта, макар че за целта ще трябва да се изправи срещу неговия могъщ и безмилостен шеф.

Снимките на новата част от поредицата са планирани за септември в Лондон и Канарските острови, а голяма част от тях ще са в България. Приключенията на Рамбо стартират през 1982 г. благодарение на режисьора от български произход Тед Кочев и неговия култов хит „Рамбо: Първа кръв“.

Сталоун участва и режисира последната част през 2008 г., а в момента работи по друго продължение – „Крийд II“.
Copyright © 2024 Dir.bg.