Никълъс Кейдж ще участва в нов трилър

10. 05. 2018 г.
Никълъс Кейдж ще участва в нов трилърНикълъс Кейдж ще участва в трилъра „Kill Chain”, който ще бъде представен на пазара по време на фестивала в Кан. Режисьор на филма ще е Кен Санзъл, продуцент на сериала „4исла“ и сценарист на култовия екшън „Резервни убийци“.

Бъдещият хит е описван като трилър в традициите на класическите черни детективски филми. Сюжетът проследява съдбите на трима непознати, който неочаквано се оказват в непреодилим конфликт, за последствията от който и тримата въобще не са подготвени.

Новото заглавие е сред горещите попълнения в каталога на Millennium, които също ще бъдат представени в Кан. Сред тях са продължението на „Бодигард на убиеца“, „Роки 5“ със Силвестър Сталоун, „The Bayou“ с Гари Олдман и Дилън О‘Брайън и „The Outpost“ с Орландо Блум.

Самият Кейдж има доста натоварена програма в Кан. Освен „Kill Chain”, той представя три вече готови филма пред разпространители от целия свят: „Between Worlds“ с Франка Потенте, „Mandy“ с Андреа Райзбъроу и екшъна „211“, който също е продуциран от Millennium.
Copyright © 2024 Dir.bg.