Новата анимация „Семейство Адамс“ се задава

06. 06. 2018 г.
Новата анимация „Семейство Адамс“ се задаваОще през декември бе обявено, че Оскар Айзък ще озвучава ролята на Гомес в новата анимационна версия на „Семейство Адамс“. Сега стана ясно, че към него ще се присъединят още Шарлийз Терон, Клоуи Грейс Морец, Фин Улфхард, Ник Крол, Бет Мидлър и Алисън Джани.

Създателите на скандалната анимация „Саламена фиеста“ Конрад Върнън и Грег Тиърнън са режисьори на бъдещия хит, а сценарият е дело на Мат Либерман, който междувременно работи по нова версия на „Скуби Ду“. Вече може да видите и първата официална снимка на прочутото ексцентрично семейство.

The Addams Family

Историята във филма ще разказва за ранните години на Адамс, когато те се сблъскват с коварна телевизионна водеща, докато са в очакване на пристигането на още членове на фамилията, които се събират за голям купон. Именно на него ще е първата среща между Гомес и Мортиша.

Терон ще озвучава Мортиша, Морец и Улфхард ще са техните деца, Крол ще е чичо Фестър, а Мидлър ще е бабата. Тазгодишната носителка на „Оскар“ за убийствената си роля в „Аз, Тоня“ Алисън Джани ще е в ролята на злата Марго Нийдлър.

Премиерата на филма в САЩ се очаква от Metro-Goldwyn-Mayer в навечерието на Хелоуин – на 11 октомври 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.