Емили Блънт в „Сикарио 3“

19-06-2018
Емили Блънт в „Сикарио 3“В очакване на премиерата на Сикарио 2: Солдадо“, продуцентът Трент Лъкинбил ("Black Label Media") обмисля варианти как да завърши трилогията. Той би искал в евентуалната трета част отново да се завърне актрисата Емили Блънт, видно от интервюто му за изданието "CinemaBlend".

Звездата от „Нито звук“ не участва във втората част, която е фокусирана върху героите на Бенисио дел Торо и Джош Бролин. Но според Лъкинбил тя ще може да се завърне в третия филм. „Мисля, че сценаристът Тейлър Шеридан има идеи за това и ще се радваме Емили да участва. Сценарият за третата част още не е готов, но се надяваме да я видим отново“, допълни той.

„Лайънсгейт“ все още не са потвърдили, че ще има трета част на „Сикарио“. Явно това зависи от представянето на продължението, което за момента се приема доста добре от критиците. Така че е въпрос на време да бъде обявен и „Сикарио 3“.

Самият Шеридан призна, че той е причината героинята на Блънт, агентът на ФБР Кейт Мейсър, да не участва в продължението. Все пак тя изпълни задачата си в първия филм и той не виждал причина да се появи за нещо безсмислено. Но самата Блънт в интервю за "IndieWire" изяви желание да се завърне, ако има такава възможност. И при положение, че тя постигна толкова голям успех с „Нито звук“, логично всеки продуцент иска да я има в следващия си филм.
Copyright © 2024 Dir.bg.