Фелисити Джоунс вдигна сватба

02. 07. 2018 г
Фелисити Джоунс вдигна сватбаФелисити Джоунс се омъжи за режисьора Чарлз Гард, с когото са заедно вече три години. Церемонията се е състояла вчера в провинциалния замък Сюдли в Готсуълдс, Глостършър. Сред гостите са били прочути партньори на актрисата като Еди Редмейн и Том Ханкс.

Звездата от „Rogue One: История от Междузвездни войни“ и режисьорът на „Неканените“ се запознават през 2015 г., но отказват да коментират своята връзка. Според запознати Гард решава да й предложи брак през май миналата година.

Още на следващия месец номинираната за „Оскар“ актриса е забелязана да носи диамантен пръстен на червения килим на бляскава премиера. Тя обаче до последно отказва да признае, че е сгодена.

Докато промотира „Теорията на всичко“ през 2014 г., Джоунс признава, че е много романтична натура. „Определено съм романтичка и обичам романтичните истории. Странно е, че гледането на романтични филми никога не омръзва, защото се докосва до една мечта, нали така? Всеки си мечтае да има връзка с друго човешко същество“, споделя тогава тя.

Честито на Фелисити, която сбъдна своята мечта!

Copyright © 2024 Dir.bg.