Нов филм за страховитата кукла Чъки

04. 07. 2018 г.
Нов филм за страховитата кукла ЧъкиСтраховитата кукла Чъки се готви за ново начало. MGM подготвят римейк на хорър класиката „Child’s Play“ ("Детска игра", 1988), която се сдоби с толкова много продължения. Новият филм ще е дело на продуцентите Дейвид Каценбърг и Сет Греъм-Смит, които продуцираха и невероятно успешната версия на „То“ по Стивън Кинг.

Режисьор на новия филм ще бъде Ларс Клевбърг, заснел и друг филм в жанра - „Полароид“, чиято премиера тепърва предстои, а сценарият е дело на Тайлър Бъртън Смит. Детайли за сюжета все още се пазят в тайна, но според изтекла информация действието ще се развива в наши дни и в него ще е замесена група деца (в стила на уеб сериала „Stranger Things“), които попадат на една кукла, направена по последните технологии.

Да, този път Чъки ще е доста по-различен и ще има повече способности от познатата кукла от старите версии. В оригиналния филм духът на сериен убиец се вселява в куклата, която започва да вилнее и да оставя трупове след себе си. С интерес се очаква кой ще озвучава Чъки. В предишните филми куклата говореше с гласа на Брад Дуриф.

Общо седем са филмите с главен герой Чъки досега. Първият филм „Child’s Play“ излиза през 1988 г., а премиерата на последния „Култът към Чъки“ бе през миналата година. Снимките на новия филм стартират през септември във Ванкувър.
Copyright © 2020 Dir.bg.