Чадуик Боузман в нов филм

12. 07. 2018 г.
Чадуик Боузман в нов филмВсе още наслаждавайки се на успеха си като крал Т‘Чала или Черната пантера, Чадуик Боузман отново обединява усилия с братята Джо и Антъни Русо. Заедно с тях той ще продуцира и ще изпълни главната роля в екшън трилъра „17 Bridges“ ("17 моста"), един от бъдещите хитове на STXfilms.

Брайън Кърк („Лутър“, „Игра на тронове“) ще бъде режисьор, а сценарият е дело на Адам Мървис. Историята е за достигнал дъното детектив от Ню Йорк, който получава шанс за изкупление на греховете си. Впуснал се да преследва убиец на ченгета, той разкрива жестока конспирация, в която са замесени и негови колеги. По време на преследването Манхатън за първи път в историята си е напълно затворен – никой не може да влиза или излиза от острова, дори и по неговите 17 моста.

След невероятния успех на „Черната пантера“ Боузман се нареди сред най-големите звезди на Холивуд. Освен „17 Bridges“, той ще продуцира и „The Stars in My Soul“ по мемоарите на астрофизика, космолог и изобретател Хакийм Олушей (Hakeem M. Oluseyi), а освен това ще участва в трилъра „Expatriate“, чийто режисьор ще бъде носителят на „Оскар“ Бари Дженкинс („Лунна светлина“).

Copyright © 2023 Dir.bg.