“Джуманджи” - изобретенията на киноиндустрията

“Джуманджи” - изобретенията на киноиндустриятаРобин Уилямс е герой на приключения, фантастични преживявания и естетствено на много смешни ситуации в “ДЖУМАНДЖИ” - филм, който по всяка вероятност ще ни накара да забравим “Джурасик парк”.
ДЖУМАНДЖИ” е името на една доста необичайна настолна игра, ангажирала вниманието на мнозина опитни играчи през вековете. Но поради магията, скрита в нея и дремещите опасности, които лесно могат да бъдат освободени, малцина са онези, които са пожелали да я изиграят докрай.
Четиримата нищо неподозиращи герои хвърлят заровете и се озовават в . . . джунглата. Попадат сред лъвове, крокодили, хипопотами, тарантули и всички същества, излезли от чудния свят на играта. Животинската пъстрота нахлува в дома им, в квартала, в градчето и продължава вихрено напред със сила, която не може да бъде спряна, освен ако..
ДЖУМАНДЖИ”  e истинско предизвикателство за невероятните възможности на филмовата индустрия да побърква зрителя с непрекъснатите си изобретения. Режисьорът,  Джо Джонстън, е един от носителите на “Оскар” за специални ефекти за “Похитителите на изчезналия кивот”.
Магията на киното и вълшебството на играта са слети в едно във филм, който е атракция и неописуема забава за малки и големи.
Copyright © 2024 Dir.bg.