Продължение на „Сватбен сезон“ с Рийз Уидърспуун

20. 07. 2018 г.
Продължение на „Сватбен сезон“ с Рийз УидърспуунСватбен сезон“ е един от най-успешните филми на Рийз Уидърспуун, в който тя трябва набързо да се разведе със старата си любов от родната Алабама (Джош Лукас), за да се омъжи за кметски син от Ню Йорк (Патрик Демпси). Все по-упорито се говори, че предстои негово продължение, цели 16 години след премиерата му.

Все пак, напоследък Уидърспуун е изцяло на вълна продължения. В момента тя се снима във втория сезон на тв сериала „Големите малки лъжи“, а след това й предстои да се завърне към коронната си роля на Ел Уудс в „Професия блондинка 3“. Лукас, с когото доказват в „Свaтбен сезон“, че старата любов ръжда не хваща, сподели, че това продължение е съвсем логично.

„Дали двамата са още заедно? Дали са се развели? Дали искат отново да се съберат? Има толкова различни идеи за развитието на отношенията им. Знаете колко е дълъг и сложен животът, а техните отношения са доста интересни от самото начало“, разказва актьорът и допълва, че със сигурност ще участва в продължението.

Самата Ридърспуун сподели преди време, че ако „Дисни“ поискат, с удоволствие ще се снима в „Сватбен сезон 2“. Ами щом и тя е готова, какво чакаме?
Copyright © 2024 Dir.bg.