Кристен Стюарт става ангел на Чарли

27. 07. 2018 г.
Кристен Стюарт става ангел на ЧарлиЕлизабет Банкс намери своите „ангели“. Звездата от „Игрите на глада“ доказа, че се справя като режисьорка на касови хитове като „Перфектният ритъм 2 и 3“ и сега се подготвя да постави ново начало на „Ангелите на Чарли“, в който ще участва Кристен Стюарт и две английски актриси - Наоми Скот („Power Rangers“) и 21-годишната Елла Балинска (един епизод в тв сериала „Убийства в Мидсъмър“).

За Банкс този проект наистина е много присърце, след като тя ще изпълнява и малка роля, а освен това е съавтор на сценария заедно с Джей Басу („Момичето в паяжината“). С дългоочаквания хит Стюарт пък ще се завърне към комерсиалното кино, от което се оттегли след „Снежанка и ловецът“ от 2012 г. След това звездата от „Здрач“ се доказа като прекрасна актриса в поредица независими и нискобюджетни филми като „Облаците на Силс Мария“ и „Личен купувач“.

25-годишната британка Наоми Скот предстои да видим в ролята на принцеса Жасмин в игралната версия на „Аладин“ (2019), дело на Гай Ричи.

Балинска засега е най-непознатото име от трите, но се е снимала в доста британски продукции.

Новият филм ще се фокусира върху „следващото поколение ангели“ и ще проследява приключенията на агентки, специализирали се в охрана и разузнаване по различни точки на света. Снимките на филма трябва да стартират до края на годината, а премиерата му в САЩ е предвидена от Columbia Pictures / Sony Pictures за 27 септември 2019 г. На същата дата екшън комедията излиза и в България от Александра Филмс.
Copyright © 2024 Dir.bg.