Ребека Фъргюсън подписа договор за „Мъже в черно

03. 08. 2018 г.
Ребека Фъргюсън подписа договор за „Мъже в черно“Тя вече е част от екипа на Итън Хънт и със сигурност ще я видим и в следващия епизод от неговите приключения. И докато се наслаждава на успеха на „Мисията невъзможна: Разпад“, Ребека Фъргюсън подписа договор за участие в друга поредица – „Мъже в черно“.
Според официална информация, актрисата ще играе главната роля в новия четвърти филм, заедно с Крис Хемсуърт. Явно те ще са новата двойка агенти, борещи се с „боклука във вселената“. Паралелно с това Фъргюсън се подготвя и за участие в „Доктор Сън“ – дългоочакваното продължение на „Сиянието“, в което ще си партнира с Юън Макгрегър.

Първо ще са снимките на екранизацията по Стивън Кинг, разказваща за порасналия Дани Торънс, който върви по стъпките на подлуделия си баща. Макгрегър е в неговата роля, а Фъргюсън ще играе Роуз Капелата – лидер на група свръхестествени същества, които се хранят с хора, надарение с озарението. Срещу нея ще се изправи Дани, който също притежава тази дарба.

След това звездата от „Най-великият шоумен“ ще се снима в новите „Мъже в черно“. Освен Хемсуърт, във филма под режисурата на Ф. Гари Грей ще участват още Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън, Рейф Спол и Кумейл Нанджиани. Изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг, а премиерата от Columbia Pictures / Sony Pictures на все още неозаглавения спин-оф е предвидена за 14 юни 2019 г. в САЩ, на 21 юни излиза и в България.
Copyright © 2024 Dir.bg.