Идрис Елба ще снима „Ghetto Cowboy“

10. 08. 2018 г.
Идрис Елба ще снима „Ghetto Cowboy“Идрис Елба е затрупан от ангажименти напоследък. Той се подготвя за премиерата на своя режисьорски дебют „Yardie“, планира снимките на модерна версия по „Парижката Света Богородица“ и е зает с няколко интересни роли. Сред бъдещите му актьорски изяви ще е тази в драмата „Ghetto Cowboy“ ("Каубой от гетото").

Филмът ще е екранизация по романа от 2011 г. на Грег Нери, който ще бъде превърната в сценарий от Дан Уолсър и Рики Стоб, като последният ще е и режисьор. Елба много харесва романа и ще е сред продуцентите на филма.
Историята разказва за 15-годишния Коул, който е принуден да живее със своя отчужден баща Харп (Елба) в Южна Филаделфия. В този свят на беднотия и насилие, момчето все пак открива своето спасение в ездата на коне.

Преди да започне снимките на този филм, звездата от „Тъмната кула“ има да свърши две важни неща. В момента той е ангажиран с комедийния сериал на Netflix „Turn Up Charlie“, на който е създател, продуцент и изпълнител на главната роля. След това му предстои да се участва като злодея в екшъна „Hobbs and Shaw“ (спин-оф на "Бързи и яростни 8") с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.
Copyright © 2024 Dir.bg.