Откриха изгубена секс сцена с Мерилин Монро

13. 08. 2018 г.
Откриха изгубена секс сцена с Мерилин МонроСекс сцена с легендата Мерилин Монро, смятана за отдавна изгубена, бе открита наскоро. Сцената е от филма на Джон Хюстън „Непригодните“ от 1961 г. Откритието е на писателя Чарлз Касило по време на проучване за неговата книга „Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon“, която излиза утре - на 14 август в 368 страници.

Касило интервюира Къртис Тейлър, син на продуцента на „Непригодните“ Франк Тейлър. Така разбира, че той пази кадрите, заключени в своя кабинет, след смъртта на баща си през 1999 г.
В любовна сцена с Кларк Гейбъл, Монро дръпва покритото с чаршаф легло и излага на показ голото си тяло.

Това щеше да бъде една от първите, ако не и най-първата гола сцена с американска актриса във филм на голямо студио, ако беше попаднала във финалната версия. Джон Хюстън отказва да я използва, защото тя не е от значение за самата история. Но Франк Тейлър е убеден, че тя е важна и толкова революционна за времето си, че все пак я запазва.

Романтичният черно-бял уестърн „Непригодните“ ("The Misfits") е заснет по сценарий на тогавашния съпруг на Монро – драматурга Артър Милър, и разказва за трима каубои, борещи се за вниманието на красива жена. Това е последният филм във филмографията на Мерилин и Кларк Гейбъл.
Copyright © 2024 Dir.bg.