Грета Гъруиг ще работи с Лора Дърн по "Малки жени"

15. 08. 2018 г.
Грета Гъруиг ще работи с Лора Дърн по Докато продължава да се радва на успеха на своя режисьорски солов дебют „Lady Bird“, донесъл 5 номинации за Оскар, Грета Гъруиг се подготвя за снимки на следващия си филм - „Малки жени("Little Women"). Към уникалния й актьорски състав ще се присъедини още една голяма звезда: Лора Дърн.

Мерил Стрийп, Ема Стоун, Флорънс Пю, Джеймс Нортън и две от звездите в „Lady Bird“ – Сърша Ронан и Тимъти Шаламей - ще участват в новата екранизация по класическия роман на Луиза Мей Олкът.
Вярно, че историята за сестрите Марч, растящи по време на Гражданската война в Масачузетс, е представяна безкрайно много на екрана, но с такъв състав интересът определено ще е огромен.

Все още не се споменават подробности за ролята на Дърн, но по всичко изглежда, че тя ще играе майката на момичетата – Маргарет.

Гъруиг бе поканена да напише сценария на новата адаптация, но впоследствие реши да се заеме и с режисурата. Тя трябва да започне скоро и снимките на бъдещия хит. Премиерата му е планирана в САЩ от Columbia Pictures за 25 декември 2019 г., а в България - от Александра Филмс чрез Sony Pictures за 24 януари 2020 г.

51-годишната Дърн предстои да видим догодина по HBO в новия втори сезон на тв сериала „Големите малки лъжи“ в който ще си партнира със Стрийп. Тя приключи снимки по биографичната драма „Jeremiah Terminator LeRoy“ заедно с Кристен Стюарт и Даян Кругър, участва и в новата, все още неозаглавена комедия на Ноа Баумбак заедно със Скарлет Йохансон и Рей Лиота, която също е в постпродукция.
Copyright © 2024 Dir.bg.