Еди Редмейн и Фелисити Джоунс отново екранни партньори

16.08.2018 г.
Еди Редмейн и Фелисити Джоунс отново екранни партньориИзминаха четири години, откакто Еди Редмейн и Фелисити Джоунс си партнираха на екрана в биографичния филм за Стивън Хокинг „Теорията на всичко“. Ето че двамата се събират отново в друга история, базирана на истински случай – „The Aeronauts“. Вчера излезе и първи кадър от британо-американската продукция под шапката на Amazon Studios, която е в жанра приключенски екшън. Снимките започнаха тази седмица във Великобритания.

Прочетете повече за проекта в наш предишен материал за "Аеронавтите".

„Най-важна за филма беше автентичността“, казва продуцентът Тод Либерман. „В тази връзка искахме да снимаме сцените с балона във въздуха, доколкото времето ни позволи. Тази снимка е направена, след като Еди и Фелисити се издигнаха на 6000 метра с балона, докато ние ги снимахме от хеликоптер. Имахме късмет, че двамата бяха готови да изпълнят тази сцена, без да прибегнат до помощта на дубльори“.

Действието се развива през 1862 г. и разказва за богатата вдовица и пилот Амелия Рен (Джоунс) и амбициозния учен Джеймс Глейшър (Редмейн). Двамата потеглят на пътешествие с балон в опит да се издигнат на височина, която никой дотогава не е достигал. Пътуването се превръща в истинска одисея по оцеляване заради недостига на въздух. В този момент на изпитания, странната двойка разкрива неща един за друг и за себе си, които им помагат да намерят своето място в света, който са изоставили под краката си.

Засега няма определена премиерна дата. Международните продажби се движат от американската компания FilmNation Entertainment.
Copyright © 2024 Dir.bg.