Ще има продължение на „Призови ме с твоето име

10. 09. 2018 г.
Ще има продължение на „Призови ме с твоето име“Отдавна се говори за продължение на „Призови ме с твоето име“. Сега и една от звездите в него потвърди това. Арми Хамър сподели, че се работи усилено по него и се надява скоро снимките да започнат.
Все пак актьорът отказа да сподели повече подробности. „Знам много, но все още не мога да споделя нищо“, лаконичен е той. Режисьорът Лука Гуаданино, който в момента се радва на страхотните отзиви след премиерата на новия си филм „Суспирия“ на фестивала във Венеция, никога не е криел, че има желание отново да събере Хамър с Тимъти Шаламей в продължението на любовната драма. Действието в него ще се развива в началото на 90-те, пет години след събитията в първия филм, в ранните години на разрастващата се СПИН епидемия.

„Напълно се доверявам на артистичното решение на Лука и на автора на романа Андре Асиман, както и на всички, превърнали първия филм в нещо толкова прекрасно. Просто се надявах това да се случи отново, липсваха ми всички от екипа. Снимките бяха много специални за мен, не съм имал подобно преживяване никога досега“, заяви Хамър.
Звездата от „Самотният рейнджър“ допълни, че все така е затрупван с... праскови като подаръци от феновете на филма. За рождения си ден получил цяла торба с плодове от почитател, след своя изява на Бродуей. „Мисля, че мога да се кандидатирам за рекламно лице на бизнеса с праскови“, смее се Хамър.
Copyright © 2024 Dir.bg.