Патрик Стюарт ще играе Бозли в римейка на „Ангелите на Чарли

18. 09. 2018 г.
Патрик Стюарт ще играе Бозли в римейка на „Ангелите на Чарли“Актьорският състав на новата версия на „Ангелите на Чарли“ е почти избран. Елизабет Банкс ще е режисьор на филма и ще изпълнява ролята на Бозли, заедно с „ангелите“ Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска. Към тях ще се присъедини и Патрик Стюарт, който също ще играе... Бозли.

Как ви се струва? Е, всъщност това няма да е точно римейк на историята, позната от телевизионния сериал с Фара Фосет или от филмите на МакДжи. Този път агенция Таунсент предлага услуги, свързани със сигурността и разузнаването по целия свят. За нея работят различни екипи и един от тях ще фокусира вниманието ни. Начело на всеки екип е Боузли, който докладва на тайнствения и невиждан от никого собственик на агенцията.

Това е доста интересна идея, която се надяваме да бъде и развита добре. Самата Банкс е автор на сценария, заедно с Джей Басу („Момичето в паяжината“). Все още очакваме да научим кой ще играе самия Чарли. Екшън комедията излиза у нас догодина, на 27 септември 2019.

Иначе Патрик Стюарт се кани отново да се завърне на малкия екран в ролята на капитан Жан-Люк Пикар в новия сезон на „Стар Трек“. Ще го видим и като магьосника Мерлин във филма „The Kid Who Would Be King“, който излиза в България на 1 март 2019 г.  
Copyright © 2024 Dir.bg.