Първият човек“ с последен трейлър

20. 09. 2018 г.
„Първият човек“ с последен трейлърUniversal показаха финалния трейлър на биографичната драма „Първият човек“ с участието на Райън Гослинг в образа на астронавта Нийл Армстронг. Режисьор на лентата, разказваща за първия полет до Луната, е носителят на „Оскар“ Деймиън Шазел“.

В центъра на сюжета се намира историята за живота на легендарния американски астронавт, летец-изпитател и космически инженер Нийл Армстронг, който е станал първия човек, стъпил на Луната по време на космическата експедиция на кораба „Аполо-11“. Целият свят знае името му, но на малцина е известно, каква цена е принуден да плати астронавта дал малката крачка, станала огромен скок за цялото човечество. Продукцията разказва за мисията на НАСА по изпращането на човек на Луната, в промеждутъка от 1961 до 1969 год., а също се фокусира върху значимостта на събитията не само за самия Армстронг, но за Америка като цяло.

В актьорския състав ще видим още Джейсън Кларк, Клеър Фой (като съпругата на Армстронг), Кори Стол в ролята на Бъз Олдрин, Кайл Чандлър като Дик Слейтън и Джон Бърнтол, превъплъщаващ се в образа на астронавта Дейвид Скот – командир на кораба „Аполо-15“. Сценарият е дело на Джош Сингър.

Премиерата в България е насрочена за 12 октомври 2018 г.

Copyright © 2019 Dir.bg.