Мел Гибсън ще прави римейк на "Дивата орда" за Warner Bros.

25.09.2018 г.
Мел Гибсън ще прави римейк на Warner Bros. са предпочели Мел Гибсън за режисьор и сценарист на нова версия на класическия уестърн от 1969 г. "Дивата орда", съобщава Дедлайн. Косценарист е неизвестният за световната публика Брайън Багби. Преди близо половин век, покойният вече Сан Пекинпа бе номиниран за "Оскар" за оригиналния сценарий на лентата, получи и професионално признание чрез номинация от режисьорската гилдия за изключително постижение в режисурата.

Филмът първоначално е считан за прекомерно брутален и насилствен, но по-късно е оценен като шедьовър на уестърн стилистиката. От "Warner" няколко пъти са опитвали римейк, който сега изглежда възможен в ръцете на Гибсън.

Извън този ангажимент, той продължава работата си по военната драма "Destroyer", в която ще участва Марк Уолбърг и която е на етап откриване на финансиране. Гибсън вече е определил локации в Австралия, където филмът ще започне да се снима през пролетта на 2019 г. Като актьор, предстои участие на Гибсън в екшъна "War Pigs" на Millenium Media, режисиран от норвежеца Томи Виркола.
Copyright © 2024 Dir.bg.