Самостоятелен филм за Илса Фауст?

28. 09. 2018 г.
Самостоятелен филм за Илса Фауст?Възможно ли е да видим самостоятелен филм за Илса Фауст? Вярно, че тя е сред най-открояващите се героини в поредицата „Мисията невъзможна“, най-вече заради невероятното присъствие на Ребека Фъргюсън. От доста време се говори, че тя може да е звезда в самостоятелен филм и сега режисьорът Кристофър Маккуори повдига завесата по въпроса.

Енигматичната Илса бе представена за първи път на Итън Хънт в „Мисията невъзможна: Престъпна нация“. Оттогава интересът към поредицата се повиши значително, а самата Фъргюсън се превърна в една от най-търсените актриси. Ето че последната й изява в шестата част на поредицата се оказа още по-впечатляваща и всички признават, че шведската звезда има голям принос за успеха й. Това още повече засили слуховете за самостоятелен филм с Илса.

Самият Маккуори, който е сценарист и режисьор на последните две „Мисии“ признава, че подобна идея е обсъждана с продуцентите и с Том Круз. Но всъщност във всички филми важен е целият екип, не отделен герой. Все пак Маккуори много цени Фъргюсън и има идея за нов филм с нея.

„Ако направим филм само с Илса, всички ще се питат в кой момент на екрана ще се появи Итън Хънт. Всъщност имам идея за римейк на известен филм, в който Ребека ще играе главната роля. Това няма да бъде прекалено скъпа продукция, но мисля, че ролята отново ще е точно като за нея“, казва режисьорът, но упорито мълчи по въпроса за заглавието на филма.
Copyright © 2024 Dir.bg.