Джаймън Хаунсу като трети Бозли в „Ангелите на Чарли

01. 10. 2018 г.
Джаймън Хаунсу като трети Бозли в „Ангелите на Чарли“Вече съобщихме, че новата версия на „Ангелите на Чарли“ ще е доста по-различна от предишните филми с Камерън Диас и Дрю Баримор. Елизабет Банкс е режисьор на бъдещия хит и тя вече започна снимки със своите „ангели“ Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска.

Знаем, че Банкс ще играе и ролята на Бозли, като същата роля ще изпълнява и Патрик Стюарт. Сега към тях ще се присъедини и Джаймън Хаунсу като трети Бозли. Ами така де, щом ангелите са три и Бозли ще бъдат трима. Нали ви казахме, че този филм ще е доста различен...

Освен че е режисьор и участва във филма, Банкс е и сред продуцентите му, а също е и автор на сценария, написан заедно с Джей Басу („Момичето в паяжината“). Все още не се споменават никакви детайли за сюжета, освен че ще ни представи ангели от ново поколение, които ще трябва да спасят света, в компанията на трима Бозли.

Но този филм ще е поредният бъдещ хит за 2019 г. на двукратно номинирания за „Оскар“ Хаунсу. Ще го видим и в два от най-очакваните филми за супергерои догодина – „Шазам!“ и „Капитан Марвел“, в който той се завръща към ролята на Корат, която изпълни в „Пазители на галактиката“.
Copyright © 2024 Dir.bg.