Крийд 2 за моралните сблъсъци, достойнството и волята

02.10.2018 г.
Крийд 2 за моралните сблъсъци, достойнството и волятаСлед като на 26 септември MGM разпространи своя оригинален втори трейлър (2:26 мин.), който незабавно ви показахме, днес българският разпространител на "Крийд 2" ни го предлага не само вече  субтитриран на български език, но и с интересно текстово описание и снимков материал (вж. галерията).

Дали трябва да защитиш семейството си, избягвайки неоправдани рискове, или именно запазването на неговата чест би могла да е причина да се изправиш срещу най-жестокия си враг? Много въпроси за смисъла на моралните сблъсъци, достойнството и волята ще провокира у зрителите поредната съвместна продукция на MGM и Warner Bros. В новия трейлър на филма акцентът пада върху драматичните развръзки, резултат единствено на собствения избор – този избор, който никога не е напълно правилен.

Следващият голям мач в живота на Адонис Крийд (Майкъл Б. Джордан) е неговият шанс да пренапише историята не само на ринга, но и тази на семейството му. Призраците от миналото се връщат в лицето на Виктор Драго, син на Иван Драго, и поставят Аполо Крийд на жизненоважен кръстопът. Осъзнавайки, че решението му да приеме двубоя ще търпи много критика, той искрено разчита на подкрепата на Роки Балбоа. Победата този път ще бъде много повече от една титла, а възможността да я спечели достойно – неговата най-голямо постижение.

В ролята на култовия боксьор и треньор на Крийд отново влиза носителят на „Златен глобус“ и номиниран за „Оскар“ Силвестър Сталоун. Двамата отново ще вървят рамо до рамо през предизвикателствата на живота, отправяйки посланието за смисъла на волята и принадлежността към семейството, която не може да се изкорени.

Във филма участват още звезди като Теса Томпсън (номинирана тази година от Британската академия за наградата "изгряваща звезда"), която влиза отново в ролята на Бианка; Ууд Харис в образа на Тони Бъртън, Долф Лундгрен в ролята на Иван Драго, боксьорът с румънско-германски произход Флориан Мунтеану в ролята на Виктор Драго и др.

* * * * * * *

"Крийд 2" представя развитието на култовата сага "Роки" и е втората част на успешния и обичан хит от 2015 година "Крийд: Сърце на шампион", който спечели повече от 170 млн. долара в световния бокс офис при бюджет от 35 млн.
Copyright © 2024 Dir.bg.