Сам Клафлин в "Ангелите на Чарли"

02.10.2018 г.
Сам Клафлин в 32-годишният британски актьор Сам Клафлин влиза в каста на излизащата догодина екшън комедия "Ангелите на Чарли", съобщава Варайъти по свои източници. Той игра с нейния създател Елизабет Банкс в "Игрите на глада: Възпламеняване" през 2013 г. и продължи екранното си партньорство с нея и през останалите два филма от фантастиката. Освен продуцент, сценарист и режисьор на ребута, Банкс играе в него и като един от трите образа на персонажа Бозли, заедно с Патрик Стюарт и Джаймън Хаунсу. Бозли, босът на ангелите, бе изигран по-рано от Бил Мъри. Ролите на трите ангела са за Кристен Стюарт и още английско присъствие в лицето на Наоми Скот и Елла Балинска. В оригинала от 2000 г. триото бе изпълнено от Луси Лиу, Дрю Баримор и Камерън Диас.

Снимките текат от седмица насам по последния вариант на сценария, написан от Елизабет Банкс заедно с Джей Басу, стъпващ на по-ранна версия от двама други автори. Оператор е Бил Поуп ("Матрицата", тв поредицата "Космос"). Банкс продуцира заедно с Макс Ханделман през тяхната фирма "Brownstone Productions", Дъг Белград продуцира и кофинансира през неговата "2.0 Entertainment", четвъртият продуцент е дългогодишната изпълнителна вицепрезидентка на "Sony Pictures" Елизабет Кантилън ("Момичето в паяжината", както и сценаристът Басу). Международното разпространение е в ръцете на "Sony Pictures".

Сюжетът на филма е посветен на следващото поколение ангели (трио елитни частни детективки), работещи за тайнствения Чарли Таунсенд, собственик на агенцията. В оригиналния филм той бе представен с гласа на покойния Джон Форсайт.

Съвсем скоро гледахме по екраните и у нас Сам Клафлин заедно с Шейлийн Уудли в историята за оцеляване "Дрейф". Той игра и в трилъра "The Nightingale" ("Славеят") на австралийката Дженифър Кент, която взе за него специалната награда на журито от Венеция, а Клафлин получи едни от най-добрите отзиви в кариерата си. Той току-що е приключил и снимките си в независимия английски криминален трилър "The Corrupted", излизащ догодина.
Copyright © 2024 Dir.bg.