Мег Райън отново в светлината на прожекторите

05. 10. 2018 г.
Мег Райън отново в светлината на прожекторитеЗа всички, които вече са я отписали и забравили – тя е готова отново да се завърне под светлината на прожекторите. Мег Райън, една от безспорните кралици на Холивуд от преди двайсетина години, ще продуцира и може би ще участва в комедия на Broadway Video и Universal TV.

Андрю Готлиб, работил по различни популярни сериали, е автор на сценария на комедията „The Obsolescents“. Действието в нея се развива в предградие на Ню Джърси, където привидно съществуващото спокойствие и любезност са потъпкани със земята, след шокиращата смърт на дългогодишен член на общинския съвет.

Райън и Готлиб ще бъдат изпълнителни продуценти на новия филм. Ако актрисата наистина участва в него, това ще е първата й изява пред камера от повече от три години. С изключение на няколко специални участия, за последно в сериала „Web Therapy“, тя е изпълнявала главната роля в сериал едва през 1985 г. с просъществувалия съвсем кратко „Wildside“.

Дали това ще е голямото завръщане на звездата от „Когато Хари срещна Сали“ и „Безсъници в Сиатъл“? Тепърва предстои да разберем, но се надяваме, че компанията Broadway Video няма да ни разочарова с този проект. Все пак тя стои зад успешни телевизионни шоута като Saturday Night Live, The Tonight Show with Jimmy Fallon и Late Night with Seth Myers.
Copyright © 2019 Dir.bg.