Ето как Райън Рейнолдс поздрави Хю Джакман за 50 г.

12.10.2018 г.
Ето как Райън Рейнолдс поздрави Хю Джакман за 50 г.Днес австралийският актьор Хю Джакман навърши 50 години, по който повод канадецът Райън Рейнолдс качи в страницата си във фейсбук кадър от "Дедпул 2" с играчка, изобразяваща смъртта на главния герой на финала на "Логан: Върколакът".
"50 години си е дърво, нали? ЧРД!", написа актьорът под снимката.



Джакман и Рейнолдс вече години наред си разменят шеги един към друг в социалните мрежи. Наскоро в туитър се появи и видео на Джакман, в което Дедпул пречи на звездата от "Най-великият шоумен" да запише поздрав за рожден ден - Дедпул се е излегнал на кревата и припява песен от мюзикъла "Ани" (1982 г.). В своя туит Джакман написа: "Когато се опитваш да запишеш сърдечен поздрав за рожден ден, но те прекъсва най-слабо великият шоумен..."

Самият рожденик в чест на своя празник публикува своя фотография, на която е заспал. Нея той подписа така: "Когато хората ти казват - не ти давам 50 и дори започваш да им вярваш... докато не видиш себе си спящ".



Рейнолдс в момента е ангажиран на снимачната площадка на екшъна на Майкъл Бей "6 Underground", който излиза по Netflix догодина. Успоредно с това, Рейнолдс озвучава и високобюджетната анимация "Круд 2" на DreamWorks Animation/Universal Pictures, чиято премиера е чак през септември 2020 г.

Колкото до Джакман, ще го видим у нас през февруари в "Кандидатът". Той завърши снимките си в мюзикъла "Broadway 4D" с Кристина Агилера в ролята на Евита Перон, който обаче си търси дистрибутор и съответно няма премиерна дата. В момента озвучава анимацията "Missing Link" на Laika Entertainment/Annapurna Pictures, излизаща догодина през април с бюджет от $100 милиона, снима се в Ню Йорк в драмедията за училищен скандал "Bad Education" и очаква включването си в шпионската драма на исландеца Балтазар Кормакур "The Good Spy".
Copyright © 2024 Dir.bg.