Отмъстителите 4“ e готов

15. 10. 2018 г.
„Отмъстителите 4“ e готовБратята Джо и Антъни Русо избраха интересен начин да обявят, че са приключили снимките по дългоочакваното все още неозаглавено продължение на „Отмъстителите“. Те публикуваха снимка с Туитър, която предизвика безкрайно много коментари и догадки.

Предположенията на феновете какво е това на снимката не спират да валят. Повечето клонят към това, че е нещо свързано с героинята на Бри Ларсън от „Капитан Марвел“. Разбира се, това може да е всичко, дори и някакъв странен прожектор, сниман така че да заблуди всички...

Така или иначе режисьорите на „Отмъстителите: Война без край“ успяха да си направят добра реклама. Фактът, че една неясна снимка предизвика толкова коментари, е красноречив за успеха на бъдещия хит, който ще е финалът на цяла една епоха във вселената на „Марвел“.

Все още не знаем никакви подробности за продължението на „Война без край“, дори и заглавието му е обвито в мистерия за момента. Но след като снимките му официално са приключили, тепърва очакваме новини и още, вече по-ясни кадри.

Отмъстителите 4“ излиза по кината у нас на 26 април 2019 г. (на 3 май в САЩ).



Copyright © 2024 Dir.bg.