Петък 13-и“ се завръща

23. 10. 2018 г.
„Петък 13-и“ се завръщаИзненадващият успех на „Хелоуин“ със сигурност ще предизвика истинско възраждане в хорър жанра. И съответно нови версии на други популярни поредици. Ето че се задава първият подобен опит за възраждане на „Петък 13-и“, който може би ще бъде продуциран от ЛеБрон Джеймс.

Изминаха почти десет години от последния римейк на класиката за Джейсън Ворхис. Очакваше се филмът да постави ново начало за поредицата, но това така и не се случи през 2009 г. Ето че след големите хорър хитове за последните години, начело с новата версия на „То“, е време за ново рестартиране.

Баскетболната легенда Джеймс, който ще продуцира и дългоочакваното продължение на „Космически забивки“, напоследък се е пренесъл в Ел Ей, покрай договора си с „Лейкърс“, и вече пренасочва интересите си към киното. Оригиналният сценарист на поредицата Виктор Милър подготвя сценария за новата версия.

Милър наскоро се пребори в ожесточена съдебна битка за правата върху „Петък 13-и“ и с помощта на Джеймс явно се надява да направи новата версия. Иначе освен на баскетбола, прочутият спортист е фен и на филмите на ужасите. Той се е преобличал като клоуна Пениуайз за Хелоуин и е представил специални серия окървавени маратонки с логото на „Петък 13-и“. Само очакваме да разберем дали Джейсън или неговата майка ще се завърне отново на екрана.

Copyright © 2024 Dir.bg.