Тилда Суинтън си партнира с Идрис Елба в новия филм на Джордж Милър

26. 10. 2018 г.
Тилда Суинтън си партнира с Идрис Елба в новия филм на Джордж МилърСлед огромния успех на „Лудия Макс: Пътят на яростта“, Джордж Милър си взе заслужена почивка. Имаше идея за продължение на филма, превърнал се в касов хит и отнесъл шест награди „Оскар“, но вече е ясно, че прочутият режисьор ще се заеме с нещо друго. Следващият му филм ще се казва „Three Thousand Years of Longing“ ("Три хиляди години копнеж") и в него изпълнители на главните роли ще са Идрис Елба и Тилда Суинтън.

За момента не се съобщават никакви подробности за сценария, който отново е дело на Милър, нито за героите на двете звезди. Според изтекла информация бъдещият хит ще е епична любовна история, в която ще е замесен... един дух.


Разбира се, какъвто и да е филмът, интересът към него ще е голям. Милър предвижда да започне снимки през 2019 г., а за правата за „Three Thousand Years of Longing“  предполагаме, че ще се разрази истинска битка между студията през другата седмица, когато ще бъде представен на американския филмов пазар.

В момента Елба е в разгара на снимките по новия екшън „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, в който създава проблеми на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Той ще играе и поредната си злодейска роля в мюзикъла „Котките“. Суинтън пък ще видим в една или всъщност няколко роли в дългоочаквания римейк на „Суспирия“, който най-после излиза по американските кина.
Copyright © 2024 Dir.bg.