Мел Гибсън и Чарли Хънам в екшън трилъра "Waldo"

30.10.2018 г.
Мел Гибсън и Чарли Хънам в екшън трилъра Мел Гибсън и английската звезда Чарли Хънам ("Изгубеният град Z", "Крал Артур: Легенда за меча", "Пеперудата") са в актьорския състав на предстоящия екшън "Waldo", съобщи френско-американският филмов дилър IMR International. Той ще представи филма на Американския филмов пазар тази седмица - осемдневно търговско изложение в Санта Моника, което се открива утре. IMR държат правата за чужбина, докато CAA Media Finance ги притежава за САЩ. В трилъра играе и мексиканската звезда Еиса Гонсалес ("Зад волана", "Добре дошли в Марвен", "Алита: Боен ангел").

Режисьор на лентата е британецът Тим Къркби, който се изявява основно в телевизия, но това лято Paramount Pictures пуснаха кинокомедията му "Action Point".

"Waldo" е екранизация на роман - "Last Looks: A Novel" от 2018 г. на американския сценарист, продуцент и режисьор Хауърд Майкъл Гуд. Хънам ще играе опозорен детектив от Лос Анджелис - Чарли Уолдо, който се е "покрил", но се налага да се върне в града за частно разследване на смъртта на съпругата на ексцентричен тв водещ. Снимките започват в началото на следващата година.

Гибсън като актьор видяхме в миналогодишната комедия "Баща в излишък 2", предстои да излезе и екшънът "Dragged Across Concrete", чиято фестивална премиера бе във Венеция на 3 септември. Той играе още в биографичната драма "The Professor and the Madman" - ирландски проект с ирански режисьор, както и в трилър фантастиката "Boss Level" на Джо Карнахен. Режисьорският проект на Гибсън "Destroyer" вероятно ще влезе в снимачна фаза в началото на 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.