Започнаха снимките на най-чудовищния филм на всички времена

14.11.2018 г.
Започнаха снимките на най-чудовищния филм на всички временаОт толкова време се говори за този филм и ето, че настъпи и неговият час. Вече започнаха снимките на най-чудовищния филм на всички времена - „Godzilla vs. Kong“. Това ще бъде кулминацията на чудовищната вселена на „Уорнър“.

Нейното начало бе поставено през 2014 г. с новата версия на „Годзила“, последвана три години по-късно от „Конг: Островът на черепа“ и ще продължи през следващата година с „Гoдзила: Кралят на чудовищата“. Режисьор на бъдещия хит е Адам Уингард („Вещицата от Блеър“), а сценарият е дело на Тери Росио, прочул се с работата си по оригиналната трилогия „Карибски пирати“.

В звездния актьорски състав се открояват имената на Александер Скарсгард, Ребека Хол, Брайън Тайри Хенри („Вдовици“), Еиса Гонсалес („Зад волана“), Джулиън Денисън („Дедпул 2“ и номинираният за „Оскар“ Демиан Бичир. Към тях ще се присъединят и две от звездите в продължението на „Годзила“ – Мили Боби Браун и Кайл Чандлър. Любопитното е, че единствените актьори, които участваха в новата „Годзила“ и в продължението – Сали Хокинс и Кен Уатанабе, - няма да видим в следващия филм.

Според официалния синопсис, докато човечеството се бори за своето бъдеще, двете иконични чудовища се сблъскват в една от най-зрелищните битки на планетата. Снимките ще преминат през Хаваите и Австралия, а за специалните ефекти ще се погрижи Джон D.J. ДеЖарден („Лигата на справедливостта“, "Пазителите", "Човек от стомана").

Премиерата на „Godzilla vs. Kong“ в България е предвидена за 22 май 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.