Джеймс Камерън с обръщение за „Аватар

15.11.2018 г.
Джеймс Камерън с обръщение за „Аватар“От толкова време се говори за тези продължения, но ето че има нещо конкретно, което искаме да споделим за тях. Всъщност сподели го самият Джеймс Камерън. Както знаете, в момента той работи по общо 4 продължения на своя мегахит „Аватар“ и заяви, че е приключил с основните снимки по тях.

Разбира се, това съвсем не означава, че филмите са готови. Предстои дълъг период на постпродукция, в който ще се изпипват до най-малкия детайл всички визуални ефекти, които ще са на още по-високо ниво. Но важната новина е, че основният актьорски състав е приключил работа и може да напусне планетата Пандора.

Камерън представи новия трейлър (преди два дни) на продуцирания от него „Алита: Боен ангел“ и сподели повече подробности за това, което вълнува милиони – как върви работата му по продълженията на „Аватар“. „Последно заснехме някои сцени с каскади, но основният актьорски състав – Сам Уърдингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, Стивън Ланг и Кейт Уинслет – приключиха работата си. Изпълненията им са невероятни и не мога да ви опиша колко съм горд от това, което те направиха в тези филми“, заяви в кратко видео прочутият режисьор.

Няма да видим никой от тези филми преди декември 2020 г., когато е запланувана премиерата на първото продължение. За момента можем да ви кажем единствено предполагаемите им заглавия: „Avatar: The Way of Water“, „Avatar: The Seed Bearer“, „Avatar: The Tulkin Rider“ и „Avatar: The Quest for Eywa“. Докато ги очакваме, ще можем да видим фантастиката „Алита: Боен ангел“, чиято премиера предстои у нас на 15 февруари 2019 г.



Copyright © 2024 Dir.bg.