Филм с Джерард Бътлър разказва за мистерията на остров Фланан

21.11.2018 г.
Филм с Джерард Бътлър разказва за мистерията на остров ФлананSaban Films представиха първия трейлър на британския психологически трилър „The Vanishing“. В главните роли са Джерард Бътлър, известният режисьор и актьор Питър Мълан („Сестрите Магдаленки“) и дебютантът Конър Суинделс.

Новият филм е базиран на неразкрита и до днес местна легенда, известна като Мистерията на остров Фланан. Тримата актьори влизат в ролите на пазители на фар, които пристигат на необитаем остров на 20 мили от бреговете на Шотландия за своята традиционна шестседмична смяна.

Докато мъжете са погълнати от обичайните си задължения, се случва нещо неочаквано, което променя живота им. Те откриват истинска златна мина. След първоначалната екзалтация, обаче следва напрегната борба за оцеляване, подхранвана от изолацията, параноята и типичната човешка алчност. Тримата почтени доскоро мъже пропадат в бездната на унищожението.

Режисьор на „The Vanishing“ е датчанинът Кристофер Нюхолм, доказал класата си с 4 епизода от сериала „Табу“ (2017) с Том Харди, а сценаристи са Джо Боун и Селин Джоунс. За звездата Бътлър ролята изглежда възможност да блесне като актьор след поредица екшъни, които не пожънаха голям успех.

Премиерата на бъдещия хит е през януари 2019 г.




Copyright © 2024 Dir.bg.