„Сони“ разработва нови проекти за Спайдър-мен

22. 11. 2018 г.
„Сони“ разработва нови проекти за Спайдър-мен„Сони“ продължава да разработва нов проекти за своята любима комикс звезда – Спайдър-мен. Студиото обяви премиерните дати на два филма от неговата вселена през 2020 г. И двете все още неозаглавени продукции са в копродукция с „Марвел“.

На 10 юли ще е премиерата на единия филм, а на 2 октомври ще бъде премиерата на неозаглавено продължение.

Все още не са обявени детайли за двете продукции, но по всичко личи, че първият филм ще е „Morbius“ с участието на Джаред Лето (вижте предишен материал). Героят е още един от отявлените врагове на Спайдър-мен, а филмът ще бъде режисиран от Даниел Еспиноса („Секретна квартира“).

Морбиус се появява за първи път в комикса „Невероятният Спaйдър-мен“ през 1971 г. Той е учен, опитващ се да открие лек за кръвно заболяване. Нещата обаче излизат извън контрол и докторът се превръща в жаден за кръв вампир.

Явно този филм ще се опита да повтори успеха на актуалния хит „Венъм“. Предположенията са, че втората дата е запазена за продължението на филма с Том Харди, който ще се завърне в ролята на журналиста, в чието тяло продължава да живее извънземното Венъм.

Оригиналният филм на Рубен Флайшър излезе по същото време тази година и счупи всички рекорди за премиерен филм през октомври. До момента „Венъм“ е спечелил 210 милиона долара само в САЩ и още почти 570 милиона в останалия свят. От тях най-много са приходите в Китай, където само за 12 дни на екран екшън хитът спечели 215 милиона долара.

Вижте повече за новата киновселена на Сони.


Copyright © 2024 Dir.bg.