Филм за Оптимус Прайм

25.12.2018 г.
Филм за Оптимус ПраймВсички кино специалисти са впечатлени от работата на Травис Найт по новия хит „Бъмбълби“, който - според водещите коментари - е най-добрият филм от поредицата „Трансформърс“ досега. Сега големият въпрос е какво ще се случи с нея оттук нататък.

Всъщност вариантите са два. Или ще гледаме нов филм в стила на суперпродукциите на Майкъл Бей, които определено забуксуваха здраво, или ще видим нещо в стила на „Бъмбълби“, примерно филм за Оптимус Прайм. Според продуцента на всички филми от поредицата дотук, Лоренцо ди Бонавентура, работи се и в двете насоки.

„Надявам се да видим и филм за Оптимус Прайм. При него ще е доста по-трудно от Бъмбълби, понеже самият той е мъдър и умен и ще е много сложно да се създаде емоционална история с негово участие“, споделя Ди Бонавентура.

Той допълва и че се подготвя нов „голям „Трансформърс“ филм“. Само можем да се надяваме той да е далеч по-добър от „Трансформърс: Последният рицар“, който разочарова доста от феновете на поредицата и не бе достатъчно успешен в боксофиса ($605 млн при около $220 млн разходи).

Продуцентът признава, че ще се поучат от постигнатото от Травис Найт. „Следващият филм от „Трансформърс“ ще се доближава доста до това, което видяхме в „Бъмбълби“. Не казвам, че ще изкопираме отново всичко, но това ще е посоката и ще разполагаме с пълна свобода да направим нещо различно“, допълва Ди Бонавентура.
Copyright © 2024 Dir.bg.