Слух: Отмъстители водят Оскарите

11.01.2019 г.
Слух: Отмъстители водят ОскаритеВ контекста на очертаващата се церемония без водещ на 91-вите Оскари (24 февруари), организаторите са решили да заложат на звезди, които да презентират номинираните и лауреатите. Засега няма яснота кой ще обявява категориите, но от престижното издание "Холивуд Рипортър" са намерили анонимен източник на нова информация.

Продуцентите на шоуто, според електронното списание, имат идеята да поканят на сцената максимален брой звезди от киновселената на "Марвъл". Представители на Академията са отказали да коментират. Според източника, продуцентите вече са на етап сценарий за събитието - обмислят вариантите за въвеждане на актьорите в церемонията.

Едновременно с това става известно, че много звезди са били помолени да се откажат от словесни изяви по време на отминалата церемония "Златен глобус".

Още няма хипотези за това, кои Отмъстители ще се явят в театър "Долби" в Холивуд, Лос Анджелис, но с оглед на последните филми това биха могли да бъдат Крис Евънс, Робърт Дауни мл., Марк Ръфало, Скарлет Йохансон, Пол Ръд, Джереми Ренър, Крис Хемсуърт и много други.

За "Оскар" и тв канала ABC, който ще предава церемонията (в България тя ще върви директно по канала "Kino Nova" от 3 ч. сутринта на 25 февруари, понеделник), появата на звезди от "Отмъстителите" ще привлече повече зрители пред малкия екран. Както е известно, интересът към церемонията неизменно спада през последните години. Disney и Marvel пък биха получили допълнително промоциране на излизащия два месеца по-късно "Отмъстителите: Краят".
Copyright © 2024 Dir.bg.