Започват снимките на „Лоши момчета доживот

14.01.2019 г.
Започват снимките на „Лоши момчета доживот“От толкова години очакваме това продължение и донякъде бяхме загубили вяра, че то все пак ще види бял свят. Но Уил Смит и Мартин Лорънс наистина се завръщат в третата част на „Лоши момчета“. Смит публикува пост в Инстаграм, в който официално обяви предстоящия старт на снимките.

Той публикува снимка, на която са двамата с Лорънс, пред своя снимка от оригиналния филм, излязъл през далечната 1995 г. Коментарът му под снимката е, че за да се подготвят за началото на снимачния процес, двамата са изгледали двете части на „Лоши момчета“ през изминалия уикенд. А снимките на третата част, чието заглавие е „Bad Boys for Life” стартират днес.

Режисьори на бъдещия хит са Адил Ел Арби и Билал Фалах, а в останалите роли ще видим Джейкъб Сипио, Паола Нуньес, Алекзандър Лудвиг, Ванеса Хъдженс и Чарлз Мелтън. Премиерата е предвидена за 17 януари 2020 г.

Смит публикува и забавно видео, в което разговаря с комедианта Дейв Шапел. В него разказва забавни моменти от снимачната площадка на първия филм. Например това, че идеята да се появи с разкопчана риза по време на преследването в първия „Лоши момчета“ е на режисьора Майкъл Бей. „Пич, този кадър ще те превърне в шибана звезда!“, заявил той на тогава все още младия актьор.

Първите два филма от поредицата са спечелили общо 415 милиона долара от разпространението си по кината. Очакванията са третият филм да надмине тази сума.






Copyright © 2024 Dir.bg.