Езра Милър в трилъра „The Mourner“

06.02.2019 г.
Езра Милър в трилъра „The Mourner“„The Mourner“ e екранизация на едноименния популярен японски роман ("Itamu Hito" - "Оплаквачът", 2010 г.) на Арата Тендо. Режисьор ще бъде японецът Кадзуаки Кирия („Последните рицари“), а сценарият е дело на Робин Шушан. Продуцент ще е Майк Маркъс от Echo Lake Entertainment, заедно с Кирия.

Историята разказва за измъчена от всевъзможни проблеми детективка, натоварена с нова мисия. Тя е по следите на жестоки трафиканти на секс робини и точно тогава открива нов духовен смисъл в живота си, след като попада на мистериозен млад мъж (Милър). Той се е посветил на интересна мисия: да оплаква мъртвите, за чиято душа няма кой да се помоли.

Романът е изключително популярен в Япония и за него Тендо печели наградата „Наоки“. През 2015 г. книгата е екранизирана от японски екип и филмът се радва за голям интерес. Снимките на американския римейк ще започнат през лятото на тази година.

За Милър програмата през тази година ще е доста натоварена. Той ще участва в очаквания с огромен интерес филм за Светкавицата ("Flashpoint", 2020), популярния супергерой на DC, когото вече изигра в „Лигата на справедливостта“. Предстои му също да се снима в третата част на „Фантастични животни“, след като последно го гледахме в „Престъпленията на Гринделвалд“.
Copyright © 2024 Dir.bg.