Аквамен 2“ през 2022 г.

28.02.2019 г.
„Аквамен 2“ през 2022 г.Всички бяха наясно, че няма как този хит да не се сдобие с продължение. Още преди две седмици „Уорнър“ потвърдиха, че вече се работи по „Аквамен 2“, но до премиерата му има още много време. Тя все пак е насрочена за 16 декември 2022 г.

Нищо не се знае за сюжета на новия филм, а и сценария му все още не е окончателно завършен. По него, както съобщихме, работи Лесли Джонсън-Макдолдрик, сценарист на оригинала, заедно с режисьора Джеймс Уан. Самият Уан и Питър Санфрън ще са продуценти.

Аквамен“ се превърна в един от най-големите хитове на „Уорнър“. Филмът с Джейсън Момоа спечели 1,13 милиарда долара и така се нареди сред 20-те най-касови продукции на всички времена. Единственият по-голям хит на студиото, създало най-успешните екранизации по комиксите на DC, е „Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2“.

За момента не знаем дали Уан отново ще се завърне на режисьорския стол. Надяваме се това да се случи, а Джейсън Момоа и Амбър Хърд със сигурност ще участват в продължението.

Успоредно с „Аквамен 2“, „Уорнър“ започнаха работа и по друг филм от вселената на краля на подводното кралство. Спин-офът „The Trench“ ще е истински хорър и ще разказва за страховитото чудовище, което видяхме да напада Артър Къри и Мера. В този филм обаче няма да видим никой от основните герои в „Аквамен“.
Copyright © 2024 Dir.bg.