Уил Смит в "Крал Ричард" - баща на тенисистките Уилямс

10.03.2019 г.
Уил Смит в Звездата от "Лоши момчета", "Денят на независимостта", "Мъже в черно" и много други - Уил Смит е получил главна роля във филма "Крал Ричард" по сценарий на начинаещия Зак Бейлин. Проектът ще разкаже истинската история на Ричард Уилямс, баща на тенисистките Серина и Винъс Уилямс.

77-годишният днес Ричард всъщност никога не е практикувал този спорт и не е разбирал какво става на професионалните тренировки, но въпреки това е възпитал едни от най-добрите състезателки в историята на спорта. Той е възнамерявал да обучава всичките си дъщери, вкл. поне две негови от предишен брак и три на съпругата му от неин предишен брак, но талант са показали само две от седемте. Когато Серина и Винъс са били на не повече от 5 години (разликата между двете е година и два месеца), Ричард разработва план в 78 страници за бъдещите им кариери. Първите си уроци момичетата получават на буренясало поле, откъдето Ричард е разгонвал местните хулигани с юмруци. В крайна сметка, сестрите стават една след друга първи ракети в света. Серина има 38 победи в турнири от Големия шлем, а по брой индивидуални титли в тях заема второ място в историята на женския тенис. Серина е и 4-кратна олимпийска шампионка индивидуално и по двойки.

Винъс пък е 5-кратен победител на Уимбълдън, 2 пъти е победител на USA Open и 4 пъти е олимпийски шампион. Има 7 титли от Големия шлем.

Засега не е известно кой ще режисира филма "King Richard". Продуцират Тим и Тревър Уайт от "Star Thrower Entertainment", в чиято филмография са филмите "Вестник на властта", "Дивата река" и фестивалният хит "Ingrid Goes West" (2017). Смит също е продуцент през своята "Overbrook Entertainment".

Скоро ще видим Уил Смит в "Аладин". Наскоро той отказа да повтори ролята си в "Отряд самоубийци" (персонажът му Дедшот ще бъде изигран от Идрис Елба, появяват се и нови герои като Краля на акулите, Мишелова, Миротвореца и др.), в момента Смит се снима в "Лоши момчета доживот".
Copyright © 2024 Dir.bg.