В очакване на трейлъра на „Междузвездни войни: Епизод IX

14.03.2019 г.
В очакване на трейлъра на „Междузвездни войни: Епизод IX”Вече 20 години всички фенове на „Междузвездни войни“ чакат с нетърпение събитието, на което се почита ненадминатата по популярност космическа сага на Джордж Лукас. Тази година Star Wars Celebration ще се състои в Чикаго от 11 до 15 април. Дали на него най-после ще бъде показан очаквания с толкова голямо нетърпение първи трейлър на „Междузвездни войни: Епизод IX“?

За момента е потвърдено, че режисьорът Дж. Дж. Ейбръмс и продуцентът Катлийн Кенеди ще присъстват на събитието. Според официално разпространената информация ще има „много изненади и специални гости“.

Очакванията са да видим именно тогава първия трейлър на новия филм или поне да научим неговото официално заглавие. Ако наистина трейлърът е готов, той ще може да бъде завъртян в кината точно за премиерата на „Отмъстителите: Краят“, която е две седмици по-късно.

Детайлите за сюжета на „Междузвездни войни: Епизод IX“ продължават да са строго засекретени. Все пак филмът е описван като окончателен финал на новата трилогия, започната отново от Ейбръмс със „Силата се пробужда“. Режисьор на филма трябваше да бъде Колин Тревъроу, който подготвяше и първата версия на сценария, но бе уволнен с обичайното оправдание – „творчески различия“.

Ейбръмс е автор на сценария, заедно със сценариста на „Арго“ и „Батман срещу Супермен“ Крис Терио. Очаквайте съвсем скоро горещи новини за новия епизод от междузвездната сага. Премиерата му е на 20 декември.
Copyright © 2024 Dir.bg.