Първи плакат на „Имало едно време в Холивуд

19.03.2019 г.
Първи плакат на „Имало едно време в Холивуд“Най-после можем да видим плаката на „Имало едно време в Холивуд“. Разбира се, акцентът е, че това е деветият филм на Куентин Тарантино, както и двете звезди в него – Леонардо ДиКаприо и Брад Пит.

Всъщност точното му заглавие е „Имало едно време... в Холивуд“. Действието се развива точно преди половин век и разказва за опитите на героя на ДиКаприо, позалязла звезда от телевизионни уестърни, да намери своето място в променящия се свят на Холивуд от края на 60-те, заедно със своя верен приятел и дубльор (героя на Пит). За късмет тяхна съседка е Шарън Тейт (Марго Роби), която ще бъде брутално убита от сектата на Чарлз Менсън.

На всички е пределно ясно, че новият филм на Тарантино е посветен на... разбира се, на Холивуд. Затова и на плаката са прочутите букви, които всеки ще разпознае. А разположението на ДиКаприо и Пит вече предизвика шеговити сравнения с плаката на романтичната комедия с Матю Макконъхи и Кейт ХъдсънКак да разкараш гаджето за 10 дни“.

След като вече имаме първи плакат, логично е да очакваме и първи трейлър на новия филм. Според прогнозите, той ще се появи до края на седмицата.

Този път Тарантино надмина всички очаквания и подбра най-звездния актьорски състав, в който фигурират още имената на Ал Пачино, Тимъти Олифънт, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Джеймс Марсдън, Емил Хърш, Тим Рот, Майкъл Мадсън, Лина Дънам и покойния Люк Пери. Премиерата му в България предстои на 9 август.

Copyright © 2024 Dir.bg.