Първи кадър от „Анабел 3

27.03.2019 г.
Първи кадър от „Анабел 3“Усещате ли демоничното й присъствие? Да, прочутата обсебена от злото кукла се завръща отново в третата част от поредицата, чието официално заглавие е „Annabelle Comes Home“. Вече можем да в видим в първи кадър от новия филм.

Джеймс Уан, продуцентът на страховитата поредица „Заклинанието“, публикува снимката. Той описва новия филм като следващата глава във вселената на „Зaклинанието“, чиято голяма звезда безспорно е Анабел.

Виждаме демоничната кукла сред останалите артефакти в дома на Ед и Лорейн Уорън. Те смятат, че Анабел е на сигурно място, но тя отново се развихря в своя страховит стил. Този път на прицела й е тяхната 10-годишна дъщеря Джуди, заедно с нейните бавачки Мери Елън и Даниела.

Третият филм за Анабел е директно продължение на „Aнабел, чиято премиера бе през 2014 г. Гари Доберман, който бе сценарист на предишните две части, сега дебютира на режисьорския стол. Той е и автор на сценария, заедно с Уан. Продуценти са Уан и Питър Сафрън, дуото зад касовия хит „Аквамен“.

Гответе се за завръщането на Анабел, премиерата на новия филм в България е на 28 юни.

Copyright © 2022 Dir.bg.