Питър Динклидж в „Том и Джери

28.03.2019 г.
Питър Динклидж в „Том и Джери“Задава се нов филм за приключенията за любимите анимационни герои. Том и Джери“ ще бъде игрална продукция с компютърно-генерирани образи, а „Уорнър“ вече са избрали кой да играе злодея в нея. Това ще е звездата от „Игра на тронове“ Питър Динклидж.

За главната женска роля претендират Оливия Кук и Зои Дойч. „Уорнър“ все още не са взели решение коя ще видим в ролята на Кайла, която обединява сили с Том, за да попречат на пакостливия Джери да провали важно събитие. Динклидж ще е в ролята на Терънс, който ще е шеф на Кайла.

Според изтекла информация новият филм ще разказва за Джери, който живее зад стените на къща в Ню Ингланд с възрастна двойка. Отношенията помежду им са доста приятелски, но след смъртта на старците, в къщата се нанася младо семейство, което си спечелва гнева на Джери. Той започва открита война с тях и за да го сплашат, те си взимат котка, наречена Том. В крайна сметка мишката и котката ще трябва да обединят сили срещу външна заплаха, която явно ще е героят на Динклидж.

Тим Стори („Фантастичната четворка“) ще е режисьор на филма, а сценарият е дело на Брайън Шулц, Корнелиус Улиано и Кевин Костело. Очакванията са снимките да започнат през юни в студиото на „Уорнър“ в Ливесден, Англия. Те ще продължат до септември, след което ще започне дълга работа по ефектите с участието на Том и Джери. От екипа ще разполагат с достатъчно време да ги изпипат до съвършенство, защото датата на предполагаемата премиера на семейната комедия "Tom and Jerry" е 16 април 2021 г. Продуценти са Hanna-Barbera Productions, Lin Pictures и Warner Animation Group.
Copyright © 2023 Dir.bg.