Бил Мъри и Адам Драйвър на лов за зомбита

02.04.2019 г.
Бил Мъри и Адам Драйвър на лов за зомбитаНе сме предполагали, че режисьор от класата на Джим Джармъш ще се запали по филмите за зомбита, но ето че и това се случи (наш скорошен материал). Вече може да видим първия трейлър на „The Dead Don’t Die“, в който актьорският състав, начело с Бил Мъри и Адам Драйвър, е меко казано впечатляващ.

Все още няма официална информация за сюжета на тази комедия в стил „Шон от мъртвите“. Ако съдим по трейлъра, Мъри и Драйвър са двойка ченгета, които трябва да се справят със задаващата се зомби заплаха в своето малко градче. Сред жадните за човешка плът са Иги Поп, Том Уейтс и Карол Кейн, а сред останалите жители на градчето са още Клоуи Севъни, Селена Гомес, Стив Бушеми, Дани Главър, Калеб Ландри Джоунс, Роузи Перес и хип хоп легендата RZA. Най-впечатляваща изглежда героинята на Тилда Суинтън, която напомня донякъде на Булката от култовия филм на Тарантино „Убий Бил“.

Джармъш е сценарист и режисьор на тази щура комедия, а продуценти са Джошуа Астрахан и Картър Логан. Премиерата, както вече съобщихме, е на 14 юни в САЩ. Разпространение в България не се предвижда към този момент.

„The Dead Don’t Die“ е третият съвместен проект на Джармъш и Мъри след „Кафе и цигари“ и „Прекършени цветя“. Драйвър пък бе звездата в последния филм на режисьора „Патерсън“.

Copyright © 2024 Dir.bg.